Vrouwelijk Leiderschap

“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.”

23 september 2024

Vrouwelijk leiderschap gaat erover de authentieke vrouw te worden die je bent. Door je (weer) te herinneren en je te verbinden met wie je in essentie bent, creëer je een bedding en innerlijke kracht die je persoonlijke en professionele leven een enorme boost geven.

Ik geloof dat alles wat je nu voelt schuren in je leven een uitnodiging is. Het schuurt omdat er iets getransformeerd wil worden. Ik geloof dat wanneer jij jouw leven leidt in lijn met je ware natuur, wanneer je trouw bent aan jezelf en jouw volle potentieel benut, jij deze wereld een stukje mooier en lichter maakt.

Herkenbaar?

 • Je voelt aan alles dat het tijd is om vol je eigen plek te claimen
 • Je hebt een missie om van betekenis te zijn voor anderen, zonder jezelf daarbij weg te cijferen
 • Je weet dat je goed bent in wat je doet
 • Je voelt dat je zoveel meer in je hebt dan dat je laat zien

 

Maar je leven leiden in lijn met wie je ten diepste bent, is een ander verhaal en brengt wel wat uitdagingen met zich mee:

 • Hoe ga je om met al je innerlijke saboteurs die ervoor zorgen dat je niet je volle potentieel benut?
 • Hoe blijf je in tijden van drukte bruisen?
 • Hoe zeg je ‘nee’ als je ‘nee’ bedoelt?
 • Hoe geef je op tijd je grenzen aan?
 • Hoe leer je jezelf beter kennen in het licht van jouw geschiedenis?

Wat levert het op
Door een dag je vol te verbinden met wie jij ten diepste in wezen bent, kun je een shift maken zowel in je persoonlijke als professionele leven. We werken deze dag op de laag van de identiteit en je krijgt inzichten en praktische handvatten hoe je kunt leven vanuit een plek waarin je in verbinding bent met jezelf en je omgeving op een manier die bij jou past. Je leert jezelf op een diepere laag kennen, en dat zorgt voor meer authenticiteit,  autonomie, flow en rust in je dagelijkse leven.

Wat kun je verwachten?
Deze dag is een uitnodiging om jouw unieke potentieel te omarmen en vanuit je hart te leiden. De cursus is praktisch van aard en een combinatie van denken, voelen en doen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en uitwisseling met andere cursisten. Het is een dag van vertragen en stil staan bij jezelf. We doen dit onder anderen met een opstelling van de vrouwenlijn en we gaan de diepere laag van jouw innerlijke saboteurs onderzoeken.

 

Over Ingrid
Ingrid heeft een achtergrond in het onderwijs en is systemisch coach en trainer. Daarnaast schrijft zij (onderwijs)boeken over gedrag en communicatie. De onderwijspraktijk is haar beste leerschool geweest als het gaat over haar eigen persoonlijke ontwikkeling en groei. Met vallen en opstaan heeft zij veel over haarzelf geleerd. Ze heeft veel geleerd over wat wel en niet werkt als het gaat over vrouwelijk leiderschap. Deze ervaringen en inzichten deelt ze graag met jou. Jezelf leren kennen verloopt niet via een rechte lijn maar is eerder een weg met flink wat hindernissen. Vanuit Hartgedragen Onderwijs moedigt Ingrid je aan om vol je plek in te nemen en je opnieuw te verbinden met je unieke zelf.

Alles op een rij

 • Maandag 23 september 2024
 • Kleine groep: maximaal 12 deelnemers
 • Voor wie: Vrouwen die aan alles voelen dat het tijd is om leiding te nemen over haar persoonlijke en professionele leven.
 • Locatie: Buitenplaats de Hoorneboeg, Hilversum
 • Tijden: 10-16 uur. Inloop vanaf 9.30
 • Kosten: 395 euro, BTW vrijgesteld
 • Inbegrepen: Cursusmateriaal, de hele dag koffie, thee, versnaperingen, snacks en uitgebreide biologische vegetarische lunch.

Ik kijk ernaar uit om deze innerlijke reis samen met jou te maken. Schrijf je vandaag nog in – profiteer van de earlybird korting – en zet de eerste stap naar authentiek en krachtig leiderschap.

Neem deel aan deze cursus

Geef jezelf en/ of je collega via onderstaand formulier op en neem deel aan deze cursus. Kies eerst een datum en vul daarna het formulier in.
Gegevens cursist

Voer hier alleen jouw gegevens in, niet van de onderwijsinstelling waar je werkt.

Factuur sturen naar:

Organisatie gegevens

Voer hier alleen de gegevens van de organisatie in, geen persoonlijke gegevens.

Bijzonderheden

We nemen zo snel als mogelijk contact met je op.
Op al mijn cursussen en masterclasses zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig met je gegevens om. Voor meer info zie mijn privacyverklaring.