Leidinggevenden

Leidinggevenden

Leer jezelf als leider kennen in het licht van jouw eigen unieke verhaal. Wil jij iets toevoegen aan je huidige leiderschapsstijl en wil je meer weten over systemisch werken in het onderwijs? Lees dan verder.

Leraren De klas op orde training

Leraren

Trainingen en coachingstrajecten op het gebied van gedragsvraagstukken en leerkrachtgedrag waar je morgen direct mee aan de slag kunt!

Volg een of meerdere van onze online programma's voor onderwijsprofessionals.

Af te nemen per persoon, maar ook in groepsverband of voor het hele team. Daarna leren ze communiceren met pubers, hoe traumasensitief les te geven en hoe om te gaan met eigen gedrag en dat van de studenten. Als professional met een leidende rol is heldere communicatie een must.

Houd deze website in de gaten voor binnenkort te lanceren, online programma's.

Online programmas's
Teams

Teams

Samenwerken is essentieel binnen een team, dat gaat niet zomaar vanzelf. In tijden van verandering en ontwikkeling bouwt de één windmolens en de ander windschermen.

Masterclasses Agenda Hartgedragen Onderwijs

Masterclasses

Investeren in je eigen ontwikkeling, de ruimte nemen om na te denken over je eigen onderwijspraktijk en ervaringen uitwisselen met collega’s. Wij organiseren masterclasses in een rustige en bosrijke omgeving, om even te kunnen ontsnappen uit de dagelijkse hectiek van school.

Boeken

In mijn boeken laat is zien dat gedrag slechts het topje van de ijsberg is. Mensen zijn zoveel meer dan hun gedrag.