Leidinggevenden

Leer jezelf als leider kennen in het licht van jouw eigen unieke verhaal.

Aanbod voor leidinggevenden

Wil jij iets toevoegen aan je huidige leiderschapsstijl en wil je meer weten over systemisch werken in het onderwijs? Lees dan verder.

Training: Positief Leiderschap vanuit de Transactionele Analyse

Als leidinggevende wil je succesvol zijn met je team. In theorie weet je wat er nodig is, maar de praktijk is vele malen weerbarstiger: de werkdruk is hoog, tijd een schaars goed en mensen vinden het lastig om samen te werken. Hoe zorg je er dan voor dat jouw team toch gemotiveerd en pro-actief is en blijft? Hoe vertaal je een klacht naar kracht? En hoe creëer je een positieve mindset?

Haal het maximale uit je team!

Tijdens deze driedaagse training leer je vanuit Transactonele analyse mensen positief in beweging te krijgen zodat zij voor de volle 100% hun potentieel benutten.

Deze training bieden wij ook incompany en op onze locatie in Aerdenhout aan.

Voor meer informatie of vragen over deze training neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

Deze training is voor leidinggevenden in het onderwijs. Onze trainingen worden op elk niveau aangeboden. 

Tweedaagse Cursus:
Systemisch Werken voor Onderwijsleiders

Meer verbinding, samenwerking en werkplezier in jouw team

Tijdens deze tweedaagse leer je met een systemische bril naar jezelf en jouw organisatie te kijken. Wil jij iets toevoegen aan je huidige leiderschapsstijl en wil je meer weten over systemisch werken in het onderwijs? Dan is deze tweedaagse iets voor jou!

Heb je nog vragen of deze tweedaagse bij je past, neem dan contact met me op. Direct opgeven kan via de pagina van deze cursus.

Deze cursus is voor leidinggevenden in het onderwijs. 

Leiderschapsprogramma

Nog invullen

Ervaringen

Aanbod

Het aanbod van Hartgedragen Onderwijs is een blend van Systemisch werken, NLP, Transactionele Analyse, Lichtwerk en Positieve psychologie.

Op deze manier werken hoofd en hart in harmonie samen. Het een kan niet zonder het ander. Het zorgt voor authenticiteit, verbinding en flow. Als bezielde onderwijsprofessional weet je dat je zo het verschil kunt maken.

Leidinggevenden

Leer jezelf als leider kennen in het licht van jouw eigen unieke verhaal. Wil jij iets toevoegen aan je huidige leiderschapsstijl en wil je meer weten over systemisch werken in het onderwijs? Lees dan verder.

Leraren

Trainingen en coachingstrajecten op het gebied van gedragsvraagstukken en leerkrachtgedrag waar je morgen direct mee aan de slag kunt!

Teams

Samenwerken is essentieel binnen een team, dat gaat niet zomaar vanzelf. In tijden van verandering en ontwikkeling bouwt de één windmolens en de ander windschermen.

Cursussen

Investeren in je eigen ontwikkeling, de ruimte nemen om na te denken over je eigen onderwijspraktijk en ervaringen uitwisselen met collega’s. Wij organiseren cursussen in een rustige en bosrijke omgeving, om even te kunnen ontsnappen uit de dagelijkse hectiek van school.

Boeken

In mijn boeken laat is zien dat gedrag slechts het topje van de ijsberg is. Mensen zijn zoveel meer dan hun gedrag.

Online programma's

Houd deze website in de gaten voor binnenkort te lanceren, online programma’s.

Vraag een training aan

Geef via onderstaand formulier aan in welke training je geïnteresseerd bent, voor hoeveel personen en wanneer.

We nemen zo snel als mogelijk contact met je op.